Novi Sad
05.02.2015.
17:49 > 17:51
Učenici osmog razreda OŠ "Prva vojvođanska brigada" dobili su od školskog psihologa test profesionalne orijentacije, koji je zbog nekih spornih pitanja povučen i izmenjen.
  • Roditelj

    07.02.2015 17:46
    E nije licemerstvo!
    Pa dotični gospodin psiholog ne sme da pogreši i brzopleto objavi nečiji test...Njegovo je baš da čita i pazi šta govori, ili ne daj bože.."kako" testira decu. Od njegovog izvinjenja niko nema ništa. Treba da ga je sramota, a ima tako finu mlađu koleginicu, verujte koja je mnogo bliža svojim osnovcima.
  • 06.02.2015 20:59
    Licemerstvo
    Pitam se da li je ikome od tih roditelja koji su brze bolje poleteli da zovu Blic , palo na pamet da dodju u skolu i tu iskazu svoje nezadovoljstvo. Greska se desila, to je cinjenica , ali se covek i izvinuo cim je primetio. Zar niko vise ne pokusava normalno kominicirati vec se odmah zovu novine , inspekcije i pisu anonimna pisma ? Kreativnost se razvija blacenjem drugih i svi se stavljaju u isti kos. Divan su uzor su takvi roditelji! Sva sreca da nisu svi isti.
  • Diablo

    06.02.2015 10:56
    Sve od zapada došlo
    Sve od zapada ide ka Vama. Pozdrav od vašeg milog diabla.
  • Mirka

    06.02.2015 10:55
    Dosta sa kakenjem
    Kada god uzmem da čitam ove komentare, uvek neko kakenje, pa dobro dokle više!? Stvarno preterujete davajući Vaše mišljenje i savete o nečemu o čemu nemate potpune informacije, imate ih površno,ali to nije niti dovoljno niti merilo da ocenite ili donosite sud, na osnovu svega par površnih informacija. Prvo da bi mogli kakiti,morate imate mnogo više činjenica o tome ko kaže, zašto kaže, čemu to, kada i kako, morate poznavati i imati adekvatno znanje iz oblasti psihologije ( u ovom sličaju...) na nivou dipl.psihologa,da bi to Vaše mišljenje imalo ikakvog obzira. Smirite strasti nije ništa toliko haotično, a prvo razmislite zašto kod Vas određene vesti izazivaju određene emotivne reakcije, nije problem u vestima,nego sa Vašim emocijama (bes,ljutitost,nervoza,haaos...psihoze,neurotičnost itd)
  • 06.02.2015 10:28
    Imate li, suci, odgovore na pitanja: Šta je Bog? Čemu služi seks? Hvala ...
  • ab

    06.02.2015 07:50
    @Maja
    Greska je npr kad otkucam pogresno slovo. Staviti pitanje o povezanosti sa bogom je nesto drugo.
  • bzvz

    06.02.2015 07:19
    Uvek zgrazavajuci roditelji. Kao sa marsa pali, decu donele rode. U cudu nadjeni pred svojim cetrnaestogodisnjacima koji decu prave po ekskurzijama... Bolje da sto ranije krenu otvoreno da razgovaraju sa svojom decom, edukuju, ponavljaju... E moji roditelji.. lako vam je bilo j... se i uzivati u tome ali roditeljstvo je veoma odgovorna zivotna aktivnost!
  • Isao sam u PVB

    06.02.2015 07:08
    Pravda za Srecka
    Ne dizite frku, najjaci lik u PVB, ostavite coveka na miru.
  • Maja

    06.02.2015 01:28
    ajde ne kakite svi zajedno! ja sam isla u tu skolu i poznajem Srecka. greska, obicna greska, niko nije savrsen! samo znate da osudjujete! on je jedini u toj skoli koji radi svoj posao kako treba, ne otaljava, odlican psiholog i izuzetno dobar covek. sram vas bilo za te komentare
  • NNunited

    06.02.2015 00:54
    za bezimenog prozivaca
    ako osoba koja proziva pomenutu skolu ima nesto protiv iste , neka imenuje one o kojima prica . pausalne opruzbe su valjda nesto najjadnije sto postoji. ili neka se na kraju sa istim optuzbama obrati policiji i inspekciji .
    hvala unapred
  • Bivsi djak skole

    05.02.2015 22:47
    Glupost
    Lepo se navodi u tekstu da se covek izvinuo roditeljima istog momenta kada je video da je napraivo gresku. Treba se sankcionisati ta greska naravno, ali nemojte da dizete frku i da se navodno "sokirate" ovim kao da je bog zna sta uradio. Covek radi u toj skoli vec 20 i kusur godina i verovatno se iskreno kaje. Uostalom ako cemo u zakonskim okvirima da gledamo svako dete nosi mobilni po skoli i slika se iako je to zabranjeno, gde su onda roditelji da se bune i pomognu skoli ?! Sto je najgore to je verovatno par roditelja bolesnika diglo frku i sada vuku ostatak za "rukav" da ih podrzi...polusvet klasican.
  • lucia

    05.02.2015 21:56
    Nije lako biti roditelj
    ali je još gore odrastati u sredini koja ovakav /i bezbroj drugih "vaspitnih" sadržaja/ nudi deci u cilju bolje edukacije i pripreme za život. Seksualno obrazovanje isključivo od strane lekara u školama DA, ovakvo perverznjačko ponižavanje dece NE! Da li je možda hteo decu da iskoristi za svoj lični "naučni" rad? Sramno je.
  • 05.02.2015 21:56
    Kada učiteljice mogu da puše u pripremi i da ucenjuju učenike raznim ekskurzijama zarad svog džepa.Kada nastavnik fizičkog primorava decu da idu privatno kod njega na odbojku koja se naravno plaća (ako hoće da imaju peticu iz fizičkog).Još mnogo ucena i iznuda od učenika i roditelja, od strane nastavnika i učiteljica. Ovo i nije tako strašno.Najgora škola u Novom Sadu.U ovoj školi je dozvoljeno SVE.Leglo kriminalnih i korumpiranih radnika škole.

    A Vi gospodo molim Vas ovo objavite.
  • Vesna

    05.02.2015 20:11
    Roditelj delim Vase misljene ,ali da li je moguce da ce na ovome ostati,zar ne postoji neka veca kazna od ove za ovakvu navodnu slucajnost???Tog coveka treba udaljit sa tako odgovornog masta ljudi moji !!!!
  • 05.02.2015 20:00
    Pa, ovi testovi su potrebni da se vidi da li neko od dece ima predispoziciju da se bavi duhovnim ili seksualnim radom:) Šalu na stranu - ovo je skandal. A ja se nervirala što u našoj školi ("Žarko Zrenjanin") ovaj test još nije rađen. Kakav li će test tek biti kod nas.....?
  • Roditelj

    05.02.2015 18:43
    Psiho
    Ko poznaje dotičnog psihologa, kada ga vidi sve mu je jasno :))))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna